1

JuSt IGnOre...

Wednesday, January 19, 2011
Recently..mcm2 telah berlaku..is not bout me..its bout someone else and people around me!!! mengapa, kenapa, memilih cara yang tidak membawa keuntungan bagi mana-mana pihak...for me, dun be emotional when we face something that we do not satisfied..think deeply before others people judge you as a bad person....try to take care of other people's feeling...barulah dapat hidup aman....

0

NeW ChApteR 2011

Wednesday, January 5, 2011
When i open my eye ....now is 2011..Praise to the Lord..Thanks to Him sudah memberi umur yang panjang sehingga sampai di Tahun Baru ini...my holidays is over!!!! xmas berlalu, sambutan New Year juga settle...Kuliah bermula lagi...arrrrrrrrrrrggggggggggggg ketensionan juga bermula.....aduii mampukah ku tempuhi sem ni... semakin susah rasanye..terlalu berat tuk ku galas!!..hadapi la linda...yakin boleh!!
0

Xmas aRounD da CoRner !!!

Tuesday, December 14, 2010
ho ho ho...merry Christmas...kalau di hitung2 xlama lg tue..cepatnye masa berlalu....fa la la la...( mood happy n excited)
0

ImBaS KeMBaLiiii

Friday, December 10, 2010
ermm dah 6 hari saya di kg, almost 1 week...terasa cam dah lama saya bercuti..hehehe seronok pun ada.macam2 ada..rutin harian ku...wake up in the morning..cookin,eatin..sleppin..watcing tv,movie, games, listenin music..sometime jogging( tp xkurus2 jg ni) nvr mind...)...
1

WHy i'm sO CarEleSs !!!

Friday, December 3, 2010
Tepat jam 4.00pm kami diarah keluar dari bilik peperiksaan..hahaha, finaly MeRdEKa jga...masing-masing mengambil beg dan keluar dari situ..fuhh agak kecoh la, masing2 bersalam-salaman ..maklum la tuk sem ni dah smp ke pehujungnya, masing2 mau balik bercuti la,..tetiba teha memangil saya..hey Nek..nah ni hadiah xmas..hahhaha rupanya she give me something..sukanya..teka la pe dia..kuikuikui..special ni..kek batik n cucur..wah sedap2.. thanks bebanyak le cuz sudi bagi kek batik n cucur..saya hargainya..susah2 je..
1

Did yOu ACtuAlly thiNk tHaT i CaRed?

Thursday, December 2, 2010
Gosh... december starts...time goes by so fast..lebih kurang sebulan lagi utk meninggalkan 2010...
menanti kedatangan christmas menanti kedatangan new year...teringin alami snow..huhuh cukup la sekadar melihat snow dekat blog sendiri...yeyyeyeye
0

StoRy HaRi Nie

Wednesday, December 1, 2010
Penat betul rasenya, balik dari pejabat fakulti (ada urusan sikit), sebelum balik beli nasi lemak kukus untuk isi perut yang asyik berbunyi dari tadi.. nak naik bus, penuh macam sardin..so tggu next bus la...
erm..bus plak panas betul...rase cam nak pengsan..mujur "macam" je..kalau pengsan betul2 x ke suspen...yela oksigen pun xde..kepala dah naik pening ni..aduyai...
tetiba rasa nak demam...sampai rumah, xlarat dah...pe lagi landing la, p bunyi muzik kat perut ni ganggu ketentraman ja..makan dulu la..ajak romate makan sekali ..then baru ZzZzzzzz..sedap-sedap tido..phone plak berbunyi...